WAAROM BELLEN CANNABIS CAFÉS??

Nederland is een van de weinige landen ter wereld dat legaal gebruik kan maken van wiet, veel toeristen zijn daarom ook te vinden bij de coffeeshops in ons geweldige land, zo kunnen zij hert effect van wiet ervaren, de meeste mensen weten wat ze kunnen kopen in Nederlandse coffeeshops. Sommige toeristen zijn soms wel in de war als ze op zoek zijn naar een koffietentje maar ze worden ineens naar een coffeeshop toegestuurd.

Een coffeeshop is dus een café waar je wiet kunt kopen, vaak is het er heel gezellig en kun je meer mensen leren kennen. De Nederlandse staat heeft het gebruik van wiet gelegaliseerd, in de coffeeshops is wel de enige manier waar wiet legaal verkocht wordt. 

Greenhouse Secret Farmers is een coffeeshop in Den-Haag waar je verantwoordelijk, veilig en betrouwbaar wiet kunt kopen, en roken. Dit is niet zomaar een coffeeshop. Het is een coffeeshop met een hele luxe uitstraling. Het is er lekker netjes en je kan veel informatie opvragen over je favoriete wiet. Of je kan al je vragen stellen, maar net wat jij wilt. 

Dus als je in Den-Haag bent en je wilt graag wiet proberen ga dan naar Greenhouse Secret Farmers. Een echte aanrader! 

greenhouse-secretfarmers.com