FEEST SERVEWARE

Een feest houden kan leuk zijn, maar ook een grote onderneming. Laat geen details achterwege. Je kunt borden en kopjes kopen voor honderd, maar ze zijn nutteloos zonder de bijbehorende Serverware. Zodra je het eten op kleurrijke en georganiseerde serveware zet, kan het feest echt beginnen en kun je opgelucht ademhalen, want niet alleen ziet alles er geweldig uit, maar het opruimen is ook een fluitje van een cent.

Het maakt niet uit wat voor soort feest je dit jaar organiseert, het is belangrijk om de juiste serverware te hebben, dus het opzetten en opruimen is een fluitje van een cent! Het serveren van salade, fruit en andere hapjes is net zo eenvoudig als 1, 2, 3 met perfecte sets plastic tang en bijpassende plastic serveerschalen. Zet de tafel neer met plastic dienbladen en borden, en iedereen komt terug voor meer!

Als het tijd is om te toasten, ben je klaar met een onbeperkt aantal plastic champagneglazen. Verkrijgbaar in gouden en zilveren ontwerpen, je zult je als altijd chique voelen als je het nieuwe jaar begint of die nieuwe promotie viert met alle mensen van wie je houdt die naast je staan.

www.pretballon-lachgas.nl